Over ons

Consultancy, accountancy en tax voor uw onderneming

CONACTA | GROUP is een kantorennetwerk van regionale onafhankelijke kantoren gespecialiseerd in consultancy, accountancy en tax. De eerste kantoren bundelden hun krachten in augustus 2016.  

Onze kantoren werken onderling nauw samen en delen hun kennis en expertise. Op die manier krijgt u als klant een maximale en kwalitatieve dienstverlening tegen competitieve voorwaarden. Alle aangesloten kantoren zetten in op de modernisering en digitalisering van het cijferberoep en de toenemende vraag naar een proactieve en gepersonaliseerde adviesverlening in een almaar complexere bedrijfswereld.

Wat betekent dit voor u als klant?

  • Professionele ondersteuning
  • Brede adviesverlening bij uw lokaal kantoor
  • Persoonlijke begeleiding en opvolging

 

Kennisdeling en externe expertise

Wij doen een beroep op de specifieke kennis of expertise van een ander CONACTA-kantoor als dat nodig is. Maar uw aanspreekpunt blijft hetzelfde. Zo geniet u optimaal van de kwaliteit en integriteit van de vertrouwensrelatie die u (verder) opbouwt met uw lokaal kantoor.

Als kantorennetwerk doen wij ook een beroep op topspecialisten, geselecteerd volgens uw “footprint” en actief in specifieke materies. Op die manier ondersteunen we u als lokaal kantoor juridisch, fiscaal en strategisch bij uw organische en externe (internationale) groei.